M   0486 704 723
E   marije.niekel@gmail.com

Wie ben ik

 
Hallo ik ben Marije, fijn dat je de weg gevonden hebt naar mijn website.

Het leven is de mooiste wandeling! Een wijsheid die niet altijd evident lijkt met alles wat ons pad kan kruisen. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn een uitdaging voor ieder van ons. Vanuit mijn eigen levenspad heb ik geleerd om positief in het leven te staan en te trachten uit iedere ervaring kracht te halen en weer verder te gaan.

Samen met mijn interesse in mensen, noem het een gezonde nieuwsgierigheid, en inlevingsvermogen leidde dit tot mijn studiekeuze pedagogiek en latere opleidingen tot rouwtherapeut & coach.

In 2001 heb ik mijn opleiding pedagogiek afgerond in Amsterdam. De jaren erna werkte ik als begeleider in de gezondheidszorg met mensen die een verstandelijke en lichamelijke beperking hadden. Met veel plezier en interesse heb ik gewerkt in deze sector!
In 2011 ben ik terug gaan studeren, een 2-jarige opleiding tot coach. Deze studie heb ik in 2013 afgerond en mijn diploma behaald. Vanwege mijn drang naar kennis en ervaring heb ik datzelfde jaar een opleiding tot rouwtherapeut gevolgd en afgerond.

Een aantal keer per jaar volg ik workshops of opleiding om op de hoogte te blijven en om mezelf te blijven ontwikkelen.

Sinds 2014 ben ik actief in mijn eigen praktijk.

Opleidingen & diploma's:
  • Pedagogiek
  • Coaching & Counseling
  • Rouwtherapie
  • Traumatherapie
  • Systemische coaching
Coach & Rouwtherapeut Marije Niekel